Spring naar content

Stilte Retraite

Het mooiste cadeau voor jezelf

Stilte kan één van de mooiste cadeautjes voor jezelf zijn, eentje die je jezelf nooit eerder gegeven hebt. Stilte Retraite, de naam zegt het al: terugtrekken in stilte. De stilte in jezelf vinden.

Vele hebben een druk bestaan. Werk, kinderen, sociaal leven; vaak brengt het spanning met zich mee. Deze spanning hoeft niet per se negatief te zijn; feit is wel dat een opeenhoping van spanning zich kan uiten in verschillende lichamelijke en mentale ongemakken. Wanneer je daar eens bij stil gaat staan en voelt wat er allemaal in jou gebeurt: valt het je dan op dat het nooit stil is om je heen, en dat het nooit volledig stil is in jezelf? Dat de gedachtes maar blijven komen, en dat je het gevoel hebt nooit tijd te hebben om rust voor jezelf te nemen? Een Stilte Retraite biedt jou de rust en het contact met jezelf die je zo hard nodig hebt.

Inhoud workshop

De meeste denken dat een Stilte Retraite altijd een aantal dagen moet zijn, ver weg in een prachtige omgeving. Maar niets is minder waar. Wanneer je er over denkt grijpt het je misschien al bij de keel of buik: een aantal dagen totale stilte. Wat als ik het echt niet fijn vind? Wat als…..?

Wat als je het eens kan uitproberen in een workshop van 2.5 uur? Echte stilte beleven gewoon bij je in de buurt.

Dit kan op de nieuwe 2e locatie bij Wellness aan de Zaan, gewoon ook op de Zaanweg maar dan Zaanweg 100B. Een prachtige locatie liggend in stilte.

 • Lotus

  Workshop Stilte Retrait

  • Datum: 15 september 2022

  • Tijd: 14:30-17:00

  • Locatie: Zaanweg 100B

  • Inclusief koffie/thee

  • Prijs: € 54,95
  • Extra informatie: Doe makkelijk  comfortabele zittende kleding aan. Maximaal 6 personen.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Wellness aan de Zaan.

Hoe kom je weer in verbinding met jezelf?

Tijdens de workshop van 3 uur wordt je meegenomen in het oefenen in stilte. Rustige verschillende oefeningen, maar er zal ook gesproken worden over wat je ervaart tijdens een oefening. Soms met elkaar en soms alleen 1 op 1 met begeleiding.

Wat heb je nodig om in stilte en verbinding te komen en innerlijke rust te ervaren, om even niet in je hoofd te zitten. Misschien denk je wel dat je het niet kan, maar geloof mij iedereen kan het maar soms zijn we even de weg kwijt geraakt.

Aan het einde van de 3 uur heb je ervaren wat het betekent om in stilte te zijn. Ben je weer opgeladen. Heb je ervaringen gedeeld en tools gekregen om thuis mee te werken.