Spring naar content

Wellness aan de Zaan gaat uitbreiden!

Het begon met een gedachte spinsel.
Het spinsel werd een idee.
Het idee werd een wens.
De wens is uitgekomen.

Wellness aan de Zaan gaat uitbreiden!

Een lang gekoesterde wens van mij gaat uitkomen. Na een voorbereiding van een aantal jaren waarin ik mijn gedachte spinsel langzaam een idee liet worden (soms te langzaam naar mijn mening). Waar ik gespard heb met diverse personen, maar altijd mijn einddoel voor ogen hield. Ben ik nu zeer blij dat ik u mag vertellen dat Wellness aan de Zaan gaat uitbreiden en verhuizen naar een nieuwe locatie:

Zaanweg 115 in Wormerveer.

Momenteel wordt er flink verbouwd om de uitbreiding te realiseren en is het de planning om begin maart op de nieuwe locatie open te gaan.

Tevens zullen er binnenkort op de website nieuwe behandelingen en activiteiten worden toegevoegd. Welke dat zullen zijn blijft nog heel even een verrassing.

Met vriendelijke groet,
Mariska van Unen