Spring naar content

Vier Koningsdag met Wellness aan de Zaan!

Lieve klanten,

Gisteren de persconferentie aangehoord en ja… zelfs ik ben een beetje uit het veld geslagen, want opnieuw mogen wij nog niet openen. Ik had zo gehoopt dat wij begin mei weer konden starten, misschien met wat aanpassingen maar wel weer aan het werk. Helaas ziet het er naar uit dat wij tot 21 mei nog steeds geen behandelingen mogen doen.

Wat een discipline wordt er van ons allen gevraagd. Missen jullie ook het geven van een knuffel aan iemand, het even aanraken van iemand die verdriet heeft of het gezellig met elkaar een drankje drinken op een terras? Of gewoon naar je werk gaan.

Koningsdag vieren

Het idee dat er een Koningsdag komt zonder echte vrijmarkt, geen gezellige muziekbandjes, niet uitgedost met kroontjes, hoedjes, rood, wit, blauw of oranje, maar gewoon thuis. Dat is raar, dus bedacht ik mij hoe leuk het zou zijn om van jullie een foto te krijgen op Koningsdag, om te zien hoe jullie deze dag vieren. Alle inzenders gaan in een kom, daar uit trekken wij een winnaar en die krijgt een 60 minuten ontspanningsmassage, om bij te komen van deze dag. Stuur je foto per email of Facebook. Inzenden mag tot 29 april.

Op 30 april 2020 volgt de loting en bekendmaking van de winnaar. De prijs wordt uitgereikt op de dag dat Wellness aan de Zaan weer volledig open mag.

Winkel op de nieuwe locatie

Ondanks dat de behandelingen nog niet zijn toegestaan, is Wellness aan de Zaan op woensdag tot en met zaterdag wel geopend. Er is altijd mogelijkheid om dan even langs te komen voor advies, een gezellig praatje, of om vast de nieuwe locatie te zien. De verkoop van onze producten zoals supplementen, cadeaubonnen, onze eco gecertificeerde lichaamsverzorging producten van Piroche, Wally parfum en andere nieuwe producten gaan gewoon door en kunnen desgewenst besteld en verzonden worden.

Wij houden ons in de winkel aan de 1,5 meter afstand en er mogen maximaal 4 mensen naar binnen. Tot zo ver deze update. Houd je aan de regels en blijf vooral gezond!

Met vriendelijke groet,

Wellness aan de Zaan