Spring naar content

Uitbreiden in ons huidige pand

Lieve klanten,

Wat als ik een andere keuze had gemaakt,
Wat als ik nee of ja had gezegd,
Wat als ik de andere kant had opgekeken,
Wat als ik alleen maar geluisterd had naar anderen,
Wat als ik nooit eens buiten mijn comfortzone iets was gaan doen.
Ja wat als ……

Ja voor mij is wat als…. mijn eigen pad volgen met vallen en opstaan. Mijzelf tegen komen bij ingewikkelde zaken. Soms buikpijn hebben of een nacht wakker liggen, mijn hoofd overuren laten maken. Zorgen voor anderen. Zelfreflectie, in gesprek gaan met mijzelf, een coach, een dierbare, een goede vriend(in) en zeker niet te vergeten mijn zeer gewaardeerde medewerkers. Want wat als zij niet flexibel waren, wat als zij geen humor bezaten, maar vooral wat als zij niet hun mening zouden zeggen.

Wat als betekent voor mij altijd vooruitgaan, de hobbels nemen die het leven mij brengt. Want het nemen van de hobbels brengt ook zo veel moois.
Wat als we nooit tegenslag kenden, dan was er ook geen voldoening.

Dit alles heeft mij gebracht tot dit moment, een nieuwe fase, uitbreiden in ons huidige pand naar meer ruimte, meer kamers en meer mogelijkheden. Het plaatje is compleet.
De voorbereidingen zijn nu echt in gang gezet. De aannemer geweest, het plan goedgekeurd.
De aankomende maanden gaan wij de inrichting, de kleuren en het hele palet verfijnen om te zorgen dat wij aan het einde van het jaar alles rond hebben. Zodat de planning in januari strak en goed verloopt.

Als “wat als” je niet beperkt, kan je tot mooie dingen komen.

Ik wens iedereen een fijne en vooral mooie zomer toe.
Wij zijn de hele zomer zoals altijd, gewoon open.

Lieve groet,
Mariska