Spring naar content

Nieuwe ontwikkelingen bij Wellness aan de Zaan

Lieve klanten,

Lang geleden dat er een nieuwsbrief van Wellness aan de Zaan is uitbracht.

Ik zal het eerlijk zeggen, soms is er geen inspiratie, geen tijd of is er gewoon geen nieuws. Glijden de dagen, weken en maanden voorbij. Begin ik aan een nieuwsbrief en denk ik; is dat nou nieuws, voegt het wat toe….en realiseer ik mij dat ik geen nieuws kan brengen, omdat al het nieuws nog aan het ontwikkelen is. Ik zie ontwikkelingen vaak als een nieuw recept. In een soort grote, bijna kokende pan waarvan je nog niet weet of het recept wat je aan het maken bent ook echt zo smaakt zoals het hebt bedacht.

Maar op het moment dat je de eerste stap zet om te proeven en de smaak tintelend over je tong streelt en al je smaakpapillen volop open gaan staan, ontstaat er een glimlach om je lippen en denk je; “ja dit is het juiste recept!”

Zo ontstaan de nieuwe ontwikkelingen bij Wellness aan de Zaan en is er nieuws!

Erasum stagiaires van Institut Vall d’Hebron Barcelona Spanje

Met veel plezier mag ik vertellen dat wij van 22 april tot 17 mei 2024, 2 stagiaires van het Institut Vall d’Herbron uit Barcelona Spanje mogen verwelkomen.
Wij kijken uit naar de samenwerking met Institut Vall d’Hebron en de stagiaires om de passie voor ons werk met elkaar te delen en van elkaar te leren!
De stagiaires zijn volledig gekwalificeerd in o.a. massage, schoonheidsbehandelingen, voetreflex en lichaamsbehandelingen.
Vanaf 23 april tot 17 mei kan je ook bij deze twee stagiaires een afspraak maken. Zij spreken Spaans en Engels.

“Week van de Stenen winkel”

Schrijf het in je agenda, Wellness aan de Zaan doet mee aan de “Week van de stenen winkel” van 13 t/m 19 mei.
Ook een aantal andere ondernemers uit de Zaanbocht nemen deel aan deze week. Het wordt een week vol verrassingen voor onze klanten die al bekend bij ons zijn, maar ook voor nieuwe klanten.
Hou het nieuws in de gaten, want voor je het weet is het de “Week van de stenen winkel”.

NIEUW: Thee aan de Zaan / Proeverij aan de Zaan / Soep aan de Zaan

Vaak is ons gevraagd of het mogelijk is om iets te eten na een arrangement of een behandeling. Lang heb ik hier over nagedacht, gezocht naar de manier die goed bij ons aansluit en kan ik vertellen dat wij vanaf april de mogelijkheid hebben om in combinatie met een behandeling, arrangement, hammam of bijvoorbeeld een workshop een Thee aan de Zaan, Proeverij aan de Zaan of een Soep aan de Zaan te boeken. Zie ook onze menukaart.

Nog meer nieuws

Teruglezend en verder schrijvend bedenk ik mij dat er eigenlijk veel nieuws is en dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan mooie nieuwe ontwikkelingen.
Nog meer nieuws….. ja dat is er zeker! Met gepaste trots mag ik aankondigen dat wij op dit moment bezig zijn met de voorbereidingen voor onze uitbreiding van de Wellness in januari 2025.

Nieuwe behandelingen

Als laatste wil ik ook nog een aantal nieuwe behandelingen onder de aandacht brengen.

Full body Detox
Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf, is het een prachtige heldere lente dag, heerlijk! Al het mooie heldere licht, lachende gezichten en vrolijke kleuren poppen op en vele krijgen de schoonmaak kriebels. Alles mag naar buiten en openstaan.
Ook ons lichaam snakt naar een schoonmaak, even alle ballast eruit. Hiervoor hebben wij nieuwe behandelingen. De Full body detox van 90 minuten en full body detox van 120 minuten.

Nieuwe massage

Hoofd-/schouder-/nekmassage 20 minuten € 29,50
Hoofd-/schouder-/nekmassage en bindweefselmassage gezicht 45 minuten € 52,50

Nieuw voetmassage

Voetverwennerij 30 minuten € 39,50
(Voetbad, voet scrub en voet masker en een korte massage van de voeten)

Nieuw: Je eigen Wellness moment samenstellen?

Een eigen wellness moment samenstellen. Wil je meerderen behandelingen of behandelingen in combinatie met stoomcabine of rasul, een hammam arrangement met een massage of voetreflex erbij en eventueel afsluiten met een Thee aan de Zaan, een Proeverij aan de Zaan of een Soep aan de Zaan? Neem dan contact met ons op dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Voor nu genoeg nieuws.

Fijne dag!

Mariska