Spring naar content

Nieuwe behandelingen en workshops!

September… De dagen worden weer korter en wij glijden langzaam de herfst in. Wellness aan de Zaan kijkt met veel plezier uit naar de aankomende maanden waarin wij nieuwe behandelingen, leuke en interessante workshops gaan aanbieden.

Naast dit alles en wij kunnen niet zeggen hoe blij en dankbaar wij zijn, gaan wij in november het 12,5 jarig bestaan van Wellness aan de Zaan vieren! Dit willen wij graag vieren met jullie als klant met leuke acties, nieuwe mooie producten en … ja dat … houden wij nog even voor ons zelf.

Nieuwe Arrangementen

De afgelopen periode zijn er op onze website weer een aantal nieuwe arrangementen toegevoegd en de mogelijkheid om ook heerlijk gebruik te maken van de stoomcabine los of in combinatie met een massage of een sport element. Bezoek de pagina voor meer informatie.

Workshops

Vanaf oktober zal er een aantal workshops worden gegeven waar je je binnen kort voor kan inschrijven, hieronder vast een eerste workshop:

Hoe kan ik beter slapen, inslapen en doorslapen.

In deze workshop bespreken wij wat slaap is, wat het doet voor je lichaam en wat de gevolgen kunnen zijn wanneer je onvoldoende slaapt of de kwaliteit van je slaap niet goed is. We geven handvatten wat je kan doen om beter in te slapen, door te slapen en uitgerust wakker worden.

  • Datum: Zaterdag 17 oktober 2020
  • Duur: 10:00 – 12:30
  • Kosten: € 69,50
  • Inclusief: Koffie en thee
  • Aantal deelnemers: Maximaal 3 personen

Graag komen in gemakkelijk zittende kleding.

Team Wellness aan de Zaan