Spring naar content
Judith

Orthomoleculaire therapie

Door Judith Hijne

Mijn naam is Judith Hijne en ik ben integraal orthomoleculair therapeut. Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik opzoek naar de verbinding tussen de reguliere- en holistische kant van zorg. Beide takken van zorg kunnen naar mijn inziens niet zonder elkaar. Klachten zijn vaak een gevolg van verstoorde werkingsmechanismes van het lichaam. Zo kunnen bepaalde tekorten of overschotten van stoffen, verstoringen in lichaamsprocessen veroorzaken. Het tot uiting komen van klachten heeft vaak al een lange tijd van ontstaan achter de rug. Voorbeelden zijn langere tijd vermoeidheid, intoleranties, darm- en verteringsproblemen, ontstekingsaandoeningen (peesklachten, artritis), slaapproblemen, diabetes en long- COVID klachten.

Ik kan u begeleiden bij aanhoudende klachten, dit wordt middels een intake (eventueel inclusief een multi-scan) in kaart gebracht waarna er vanuit verschillende facetten een advies wordt gegeven, denk aan: voeding, ademhaling, beweging, slaap en suppletie. Ik zie er naar uit om u te begeleiden bij u aanhoudende klachten. Zodat u weer met energie de dag kan beginnen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via
info@judithhijne.nl of info@wellnessaandezaan.nl

"Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik opzoek naar de verbinding tussen de reguliere- en holistische kant van zorg. Beide takken van zorg kunnen naar mijn inziens niet zonder elkaar."