Spring naar content

Gezondheidspreventie

Lieve klanten,

Al weer vier weken zijn mijn team en ik weer aan het werk en wat is het toch ongelooflijk fijn om iedereen weer te verwelkomen in mijn bedrijf. De eerste paar dagen was weer even inkomen maar nu alles weer is opgewarmd, de handen weer zijn getraind en de benen ons weer onvermoeibaar de hele dag kunnen voortbewegen, voelt het weer heerlijk om aan het werk te zijn.

Heel graag had ik een ander geluid gehoord tijdens de persconferentie; een geluid waarin ook de deuren van de hammam en het sporten weer open mochten. Maar helaas, dit mag nog steeds niet. Wel kan er ’s avond weer iets langer doorgewerkt worden waardoor de wachttijd voor het maken van een afspraak iets minder lang zal zijn.

Gezondheidspreventie

Zoals al eerder aangegeven in de nieuwsbrief van februari, word je van binnen zitten over het algemeen niet beter! Wat mij dan ook vooral blijft verbazen is dat er nog steeds eenzijdig naar wordt gekeken.

Waarom ligt de focus vooral op ziektezorg of alleen symptoom bestrijding?
Waarom wordt er niet gesproken over voorlichting met betrekking tot gezondheidspreventie in de breedste zin van het woord? Dan gaat het onder andere niet alleen over de voedingsmiddelenindustrie maar ook over mentale druk, medicijngebruik, beweging en ontspanning.

Bovenstaande items hebben al een belangrijke rol bij de behandeling van onze klanten en zullen in de toekomst een prominentere plaats krijgen bij Wellness aan de Zaan.