Spring naar content

Gesloten t/m 9 februari

Lieve klanten,

Het nieuwe jaar is nog maar net van start en opnieuw hebben we gisteravond te horen gekregen dat wij voorlopig onze deuren niet mogen openen. Ondanks dat wij het vermoeden al hadden is het een grote teleurstelling, dat wij ons vak wat wij met liefde, passie en veel plezier doen niet mogen uitoefenen. Wij missen jullie!!

Ondanks dit vervelende nieuws beginnen wij met nieuwe en vooral positieve energie aan 2021. Uitgerust van alle werkzaamheden van het jaar 2020, het jaar wat ik en vele met ons niet gauw zullen vergeten

Nieuwe ontwikkelingen

Het mooie ervan dat ik terug kan kijken op de veerkracht welke ik met mijn team heb gehad en wij nog steeds hebben. Hoe wij uitkijken naar het moment dat wij weer open mogen en weer behandelingen, sport-, pilates- en yoga lessen mogen geven.

De afgelopen weken hebben wij niet alleen uitgerust, maar hebben wij ook gebruikt om ons verder te ontwikkelen en hopen dat wij dit in februari mogen uitrollen.

Bereikbaar voor bestellingen en gezondheidsvragen

Wij blijven ook deze aankomende periode gewoon bereikbaar voor verkoop van onze producten, bestellen kan via de mail, telefoon of app. Ondanks dat wij niet open zijn kunnen wij wel eventuele gezondheidsvragen beantwoorden. Bel, mail of app de vraag en wij kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Voor nu blijf gezond en tot februari!

Lieve groet,
Mariska, Jeena en Margreet

Voor het maken van een bestelling graag contact opnemen via:

06 55 86 67 10
info@wellnessaandezaan.nl