Spring naar content

Gesloten t/m 19 januari

Lieve klanten,

Ook de laatste nieuwsbrief van dit jaar kan ik niet beginnen zonder een bericht over COVID-19. Niet alleen voor Wellness aan de Zaan maar ook voor vele andere ondernemers is dit een hele zure appel! Dicht, opnieuw dicht of nog steeds dicht.

De maand december voelt bij mij altijd als extra gezelligheid, lichtjes en de heerlijke geuren die ik associeer met kerst. Nu lijkt wel alles anders en zijn we gedwongen keuzes te maken.

Ondanks dit alles kan ik positief terug kijken op een zeer woelig jaar, waarin ik samen met Margreet en Jeena Wellness aan de Zaan heb kunnen uitbreiden op onze nieuwe locatie en wij bekende maar ook vele nieuwe klanten hebben mogen behandelen.

Tijdens deze lockdown is het nog steeds mogelijk om interieur geuren en parfums van Wally, cadeaubonnen en Suez thee (smaken Chakra, Ayur Vitaal, Witte Champagne en Italian Bergamot) te bestellen. In overleg met u zorgen wij er dan voor dat uw cadeau ingepakt en op tijd bij u onder de kerstboom ligt. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen vanuit de overheid.

Natuurlijk geldt er op veel artikelen nog steeds 12,5% korting deze maand.

Ik wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen en hoop jullie heel snel weer te mogen terug zien. Ook namens Jeena en Margreet wens ik iedereen liefdevolle en gezonde feestdagen!

Mariska
Wellness aan de Zaan

Voor het maken van een bestelling graag contact opnemen via:

06 55 86 67 10
info@wellnessaandezaan.nl