Spring naar content

Geen versoepelingen tot 11 mei.

Geen versoepelingen tot 11 mei.

Soms heb je van die dagen dat je je werkweek nog eens extra de revue laat passeren. Vaak is het oké maar vandaag realiseerde ik mij het volgende:

Dat ik diep gelukkig ben en mij niet heb laten afglijden tot afstandelijkheid.

Dat ik iemand troost, ja een arm om iemand heen sla wanneer iemand dit nodig heeft.

Dat ik mijn intuïtie volg en leef vanuit mijn hart en passie voor mijn werk.

Dat ik niet zeg dat COVID-19 niet bestaat.

Ik zeg wel; laten wij alsjeblieft onze ogen openhouden voor de veel grotere fysieke en/of mentale gezondheidsproblematiek anders dan COVID-19.

Mariska

Over Mariska

"In 2008 ben ik gestart met Wellness aan de Zaan. Na 25 jaar ervaring in de verpleegkunde heb ik mijn passie voor gezondheid verwerkt in een natuurgeneeskundige- en massagepraktijk. Ik werk vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de specifieke klacht waar een cliënt mee komt, maar ook naar de mens in zijn totaliteit: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel."

Meer blogartikelen van Mariska