Spring naar content

Bloed/DNA testen

Inzicht in je genen

Een DNA leefstijl test geeft je inzicht in je genen, zowel ter preventie als voor het optimaliseren van je leefstijl en gezondheid. De  verschillende onderdelen die onderzocht worden geven een compleet overzicht van jouw aanleg met betrekking tot leefstijl. In jouw persoonlijke resultatenboek geven we je bruikbare tips om je leefstijl en eetpatroon waar nodig aan te passen aan de werking van je genen om zo het beste uit jezelf te halen.

Afhankelijk van de vraag kunnen wij een DNA test adviseren bijvoorbeeld specifiek gericht op gewicht, koolhydraten, vetten, vitamine en mineralen of uitgebreid gericht op voeding, sport en biologische veroudering.

DNA testen

Bij Wellness aan de Zaan bieden wij verschillende DNA testen aan. Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Voor meer informatie over de prijzen kun je de tarieven pagina bezoeken.

*De testen worden eenvoudige afgenomen via wangslijmvlies.
*Onderzocht bij een ISO17025 gecertificeerd Europees laboratorium.
*Duidelijke en persoonlijke uitslag.

Bloedtesten

Het is ook mogelijk om bij Wellness aan de Zaan verschillende bloedtesten af te nemen. Alle onderzoeken worden gevalideerd door een biochemicus en arts en de uitslag is binnen een week bekend.