Spring naar content

Massage

Voor lichaam en geest

Onderzoek heeft aangetoond dat door regelmatige massage je weerstand wordt verhoogd. Massage heeft een gunstige invloed op onder meer het autonoom zenuwstelsel en de hormoonhuishouding. Het vermindert stress en het stimuleert het geluksgevoel. Bij Wellness aan de Zaan wordt de massages helemaal aangepast naar uw voorkeuren en wensen.

Behandelingen

 • Lotus

  Rosalpina lichaamsmassage

  Een totale lichaamsmassage in combinatie met een voetenscrub en lichaamspakking. Door de speciale massagegrepen een bijzondere ervaring. Geeft nieuwe energie, is een weldaad voor je huid, en beschermd tegen vroegtijdige veroudering. 

 • Lotus

  Hotstone massage

  De kracht van deze massage zit in de warme van de stenen. De hitte verlicht de massage spanningen en geeft energie.

 • Lotus

  Relax and Pack Your Back

  Pure ontspanning en het losmaken van spieren en weefsels van de rug. Essentiële oliën helpen de spieren te ontspannen, terwijl een verwarmde algenpakking de huid voorziet van voedingsstoffen. Als afsluiter nog een korte ontspannende massage met recovering balm! Optimale ontspanning en bevrijding van de afvalstoffen.

 • Lotus

  Ontspannings/sport massage

  De klassieke massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Verlicht pijn en bevordert herstel.

Vraag het uw huisarts

Wilt u een massage, maar u weet niet zeker of het mag in verband met gezondheidsklachten? Vraag het dan aan uw huisarts. Wanneer u geen advies heeft van uw huisarts en de masseuse van mening is dat er een contra-indicatie is, dan zal de massage uit voorzorg aangepast worden of helemaal niet plaatsvinden.