Spring naar content

Genecoaching

Analyse van jouw DNA

Wist u dat uw DNA profiel inzicht kan geven in het ontstaan en verhelpen van bepaalde psychische en lichamelijke klachten? Dit allemaal aan de hand van een speekselmonster welke wij voor u analyseren. Speciaal voor mensen die behoefte hebben aan een beter energieniveau, betere stressbeheersing of die willen leven met zo min mogelijke gezondheidsklachten.

Hoe werkt genecoaching?

Met behulp van de GeneCoach® DNA-collector kit, ontvangt u een persoonlijk profiel rapport. Hierin vindt u uw unieke biologische resultaten en daarbij gepersonaliseerde tools en adviezen voor:
 • Lotus

  Hersenen

  Informatie hoe uw hersenen omgaan met het verwerken van stress, de sterkte van uw geheugen, uw leervermogen en uw pijngrens.

 • Lotus

  Lichaam

  Kenmerken van de spieren, hoeveel kracht uw hebt, het vermogen van uw hart, spierverzuring, hoe lang het herstel duurt na training, of uw blessure gevoelig bent, vetverbranding.

 • Lotus

  Herstel

  Over oxidatieve stress, ontgifting, ontstekingsgevoeligheid en methylering.

 • Lotus

  Levensstijl

  Uw BMI, of u gevoelig bent voor alcohol en cafeïne, of u een gluten intolerantie heeft, uw gewichtsmanagement, uw behoefte aan ontspanning/fysieke inspanning en uw behoefte aan dag- en zonlicht.

 • Lotus

  Macronutrients

  Over uw bloed-glucose metabolisme, uw cholesterol en hoe u reageert op koolhydraten, op verschillende vetten en op een proteïnerijk dieet.

 • Lotus

  Micronutrients

  Welke behoefte uw heeft aan specifieke vitamines en mineralen.