Spring naar content

Bindweefsel/cellulite therapie

Bij lipoedeem, cellulite en bindweefsel problematiek

Lipoedeem, cellulite en bindweefsel problematiek geeft je lichaam allerlei ongemakken. Door onze achtergrond kunnen we verschillende behandelingen aanbieden en deze combinatie geeft goede resultaten. Klanten ervaren minder tot geen pijnlijke armen en benen, een gladdere huid, sterkere vorm, betere circulatie en betere energetische balans.

Behandelingen

 • Lotus

  Lymfodrainer

  Het lymfedrainage apparaat helpt om de stress in de weefsels te verminderen. Het draineren van onderrug, billen, benen en armen is een belangrijk onderdeel van de behandeling.

 • Lotus

  Cuppingapparaat

  De crystal glass cups van het cuppingapparaat geven een op jouw lichaam afgestemde bindweefselmassage. Dit stimuleert de doorbloeding en masseert de spieren en het bindweefsel los.

 • Lotus

  Bindweefselmassage

  Een bindweefselmassage is een effectieve methode voor het sterk verminderen van spanningen in de spieren en het onderhuids bindweefsel. Tijdens het uitvoeren van de massages wordt het onderhuids bindweefsel aan de hand van verschillende technieken gemasseerd. Naast het losmaken van de spieren, helpt dit ook bij het verbeteren van de zuurstoftoevoer, de doorbloeding van de huid, de stofwisseling en de huidconditie.

Piroche Cosmétiques

Bij Wellness aan de Zaan verkopen wij de productenlijn van Piroche Cosmétiques. Deze producten zijn rijk aan vitamines en waardevolle herstellende ingrediënten en zijn ideaal voor behandelingen tegen cellulite.